English | Suomi | Norsk
Parhaat Raaputusarpa- ja Nettiarpa sivustot
Nettiarvat ja arpapelit
Nettiarvat ja pelit Arpa sivustot Ilmaista pelirahaa Nettiarpa esittelyt

Fantasia-aiheiset nettiraaputusarvat

 
Esittelyt fantasia-teemaisista nettiarvoista...

Nettiraaputusarpojen markkinat ovat kasvaneet jo muutamia vuosia. Nykyään monet eri sivustot tarjoavat tusinoita erilaisia pikavoittopelejä fantastisilla teemoilla, grafiikoilla sekä äänillä.

Nämä interaktiiviset pelit tarjoavat pelaajille jotain mihin "perinteiset" kioski-arvat eivät yksinkertaisesti kykene; valtavia voittoja, uskomattomia, yli 90% palautusprosentteja, sekä todella laajan valikoiman eri hintoja.

Me arpapelit.comissa olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota näitä mahtavia pikavoittopelejä kävijöillemme ja teemme sen 100% ilmaiseksi!

Fantasia teeman alta löytyy: Club Pearl (Helmiklubi), Fantasy forest(fantasia metsä), Genie(lampunhenki), Golden Island(Kultainen Saari), Lucky Diamonds(Onnen timantit), Mega Safe(Jättimäinen turvasäilö), Super Chance(loistava mahdollisuus), Treasure Island(Aarresaari) ja Zodiac(horoskooppikartta).

Fantasy Forest | Genie | Golden Island | Lucky Diamonds | Mega Safe | Super Chance
Treasure Island | Zodiac


Fantasy Forest

Eteesi avautuu amfiteatteri veden äärellä, joka on keskellä salaperäistä metsää.
Kuten jo nimi Fantasy Forest kertoo, tämä on todellakin taianomainen metsä. Valitse panoksesi suuruus alkaen 0,5 €:sta aina 10 euroon. Palkintojen suuruudet vaihtelevat tietenkin asettamasi panoksen suuruudesta, mutta jo 0,5 euron panoksella voit voittaa 5 000 euroa.

Valittuasi haluamasi panoksen paina "play" nappia ja aloita pelaaminen. Raaputa keijukais-arvat joko yksitellen hiirellä klikkaamalla tai kaikki kerrallaan "scratch all" painiketta painamalla.
Jos saat kolme samanväristä kuulaa, niin olet voittaja ja saat palkintosumman tietoosi raaputtamalla yksisarvisen prize kohdan puhtaaksi(toki scracth all paljastaa sen automaattisesti).
Käytössäsi on myös autoplay toiminto, jolla voit määritellä pelattavien pelien määrän, maksimi taseen ja minimi taseen.

Astu sisään tähän taiomaiseen metsään ja anna keijujen taikoa sinut rikkaaksi.

Fantasy Forest nettiarpa Fantasy Forest Voitto!

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurennettuna...

sivun alkuun


Genie

Astu sisään Aladdinin aarreluolaan ja ryöstä sen rikkaudet itsellesi.

Valitse ensin panoksen suuruus 0,5 euron (päävoitto 5 000) - 10 euron (päävoitto 100 000) väliltä ja paina "play".

Voit raaputtaa(hieroa) nämä lamput yksitellen klikkaamalla niitä hiirellä tai valitsemalla "scratch all" toiminnon, joka hieroo jokaisen lampun aina voittosummaa myöten.

Voitat palkinnon, hierottuasi ensin lamppua ja saamalla hengen kuudesta kädestä kolmeen samanlaisen jalokiven. Palkintosumma paljastuu "prize" lampun alta ja senkin voit erikseen hieroa näkyviin, joko aluksi tai lopuksi.

Käytössäsi on myös "autoplay" toiminto, joka tekee kaiken puolestasi, kunhan ensin määrität siihen haluamasi arvot.

Olkoon henget sinulle yhtä suosiollisia kuin Aladdinille aikanaan.

Genie raaputusarpa Genie Voitto Genie Ei Voittoa

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurennettuna...

sivun alkuun


Golden Island

Mikä tekisikään Golden Island tittelille enemmän oikeutta kuin se, että siellä on aarrearkuissa kasoittain kultaa sinun pois kannettavaksesi.

Valitse pelattavan panoksen suuruus 0,5 - 10 euron väliltä, pääpalkintosummien vaihdellessa
5 000 - 100 000 euroon riippuen panoksestasi ja aloita pelaaminen.
Klikkaa arkkuja joko yksitellen tai raaputa kaikki puhtaaksi painamalla "scratch all" painiketta. Onnistuessasi löytämään kultaa arkuista, seuraava jännättävä asia onkin palkinnon suuruus. Raaputa se esiin klikkaamalla "Prize" arkkua tai raaputa kaikki toiminto tekee sen myös sinun puolestasi.

Käytössäsi on taas tämä aivan loistava autoplay toiminto, joka antaa sinun määrittää pelaamisesi rajat niinkuin sinä itse haluat.

Tule viemään osasi aarrearkkujen sisällöstä laivaasi ja purjehdi kohti auringon laskua leveä hymy naamallasi ja kahmaloittain kultaa taskuissasi.

Golden Island Voitto

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurennettuna...

sivun alkuun


Lucky Diamonds

Olisikohan nyt jo aika antaa itsellesi sopiva lahja? Avaa korurasia ja se voi olla timantien muodossa oleva lahja, joka muuttaa koko loppuelämäsi.

Aloita valitsemalla itsellesi sopiva panoksen suuruus 0,5 - 10 euron väliltä (pääpalkintosumma vaihtuu 5 000 - 100 000 väliltä, riippuen panoksesi koosta) ja paina play nappia.

Valitse rasiat, joko klikkaamalla tai painamalla scratch all nappia. Jos saat kolme saman väristä timanttia, olet oikeutettu palkintosummaan mikä paljastuu "prize" taulukosta.

Jos pidät raaputtamisesta, raaputa itse kaikki rasiat avoimiksi tai vaihtoehtoisesti käytä scratch all toimintoa ja anna tietokoneen hoitaa homma puolestasi.

Voit käyttää myös erinomaista autoplay toimintoa, jolla voit määritellä tarkasti pelaamisesi rajat budjettisi mukaan ja tietenkin pelaamisen lopettamisen hankittuasi tarpeeksi suuren pelikassan.

Tee retki tähän virtuaaliseen timantti kauppaan ja kokoa itsellesi kaunis timanttikaulakoru seuraavia juhlia varten.

Lucky Diamonds Voitto

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurennettuna...

sivun alkuun


Mega Safe

Oletko koskaan haaveillut koodin murtamisesta...nyt sinulla on mahdollisuus koettaa murtaa tämän rikkauksia täynnä olevan turvasäiliön koodi ja vieläpä ilman rangaistuksen pelkoa.

Aloittaaksesi pelaamisen valitse itsellesi sopiva panoksen suuruus 0,5 - 10 euron väliltä ja paina sitten play. Raaputa koodi näkyville ja katso täsmääkö se kuuden muun koodin kanssa. Jos koodi on täsmälleen sama, olet murtanut tämän turvasäiliön.

Palkinnon suuruus määräytyy asettamasi alkupanoksen perusteella ja avautuva säiliö paljastaa voittosi suuruuden. Voit käyttää myös scratch all toimintoa, joka raaputtaa sekä koodin, että sen murtamiseen tarkoitetut ruudut paljaaksi. Käytössäsi on myös autoplay toiminto, joka antaa sinulle työkalut määrittääksesi pelattavien pelien määrän ja voitto/häviö rajat.

Yritä murtaa tämä koodi ja ota mukaasi jopa 100 000 euron suuruinen ryöstösaalis turvasäilöstä.

Mega Safe Ei Voittoa Mega Safe raaputusarpa Mega Safe Voittava-arpa

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurennettuna...

sivun alkuun


Super Chance

Astu estradille loistavien valojen keskelle ja pyöräytä onnenpyörää, joka voi muuttaa synkimmänkin päivän valoisammaksi.

Aloittaaksesi onnesi testaamisen tässä palkintoja täynnä olevassa pyörässä, valitse ensin panoksen suuruus 0,5 - 10 euron väliltä ja paina sitten "play"(pelaa) nappia. Päävoiton suuruus riippuu asettamastasi panoksesta ja se vaihteleekin 5 000 - 100 000 euron väliltä.
Raaputa esiin voittosummasi ja paina sitten "spin" näppäintä, voit pysäyttää pyörän myös samasta napista tai vaihtoehtoisesti voit käyttää scratch all nappia, joka tekee kaiken puolestasi. Mikäli raaputusarpa voittosummasi täsmää pyörän osoittimen näyttämään rahasummaan, olet juuri liittynyt voittajien joukkoon. Käytössäsi on play napin vieressä oleva autoplay toiminto, jolla voit määrittää onnenpyörähdyksiesi määrän sinulle sopivaksi ja katsoa voittojen pyörivän suuntaasi.

Kokeile super chance(loistava mahdollisuus) onnenpyörää ja pyöräytä itsesi kerralla rikkaiden joukkoon.

Super Chance Ei Voittoa Super Chance Nettiarpa Super Chance Voittoarpa

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurennettuna...

sivun alkuun


Treasure Island

Tervetuloa aarre saarelle, tähän metsäiseen maisemaan, jonne piraattikapteeni on kätkenyt aarrearkkunsa ja suurimmat kalleutensa.

Peli alkaa arvan arvon määrittämisellä 0,5(pääpalkinto 5 000) - 10(pääpalkinto 100 000) euron väliltä, valittuasi mieleisesi summan paina play nappia.
Murra arkut auki yksitellen klikkaamalla niitä hiirellä tai anna "scratch all" toiminnon murtaa kaikki ne puolestasi auki. Jos löydät neljästä aukaisemastasi arkusta kolmesta kultaa, niin olet oikeutettu palkintoon, joka paljastuu veren punaisesta arkusta.
Käytössäsi on myös erittäin hyvin toteuttu autoplay toiminto, jolla voit määrittää tietokoneen pelaamaan puolestasi niin monta kierrosta kuin haluat.

Kanna sinäkin oma osasi piraattikapteenin aarteesta turvaan laivasi hyttiin ja seilaa kohti karibean aurinkorantoja.

Treasure Island Ei Voittoa Treasure Island Alku treasure Island Voitto

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurennettuna...

sivun alkuun


Zodiac

Eteesi avautuu kaikki 12:sta horoskooppimerkkiä kauniisti laitettuna eläinrata mallisen pyörän sisään, jotka voivat tuoda sinulle rikkauksia, joista horoskooppien laatijat vain unelmoivat.

Alkuun päästäksesi määritä arvan hinta 0,5 - 10 euron väliltä(muista kuitenkin, että mitä suuremmalla panoksella pelaat, sitä isompia summia voit voittaa) ja paina sitten "play" näppäintä.

Raaputa horoskooppimerkit näkyviin, pyöräytä pyörää "spin the wheel"-napista ja toivo saavasi osoittimen alle tuleva horoskooppimerkki täsmäämään raaputtamiisi tunnuksiin.
Käytössäsi on "scratch all" ja "Autoplay" toiminto. Näistä ensimmäinen raaputtaa arvat puolestasi ja sinun ei tarvitse muuta kuin pyöräyttää pyörää. Autoplay toiminto antaa sinulle työkalut määrittämään kokonaispyöräytystesi määrän + kuinka paljon sallit itsesi maksimissaan voittaa/hävitä tässä pelissä.

Katso oletko syntynyt onnellisten tähtien alla ja povaa itsellesi valoisampi tulevaisuus horoskooppien avulla.

Zodiac Ei Voittoa Zodiac Pelin Alku Zodiac Voittava Arpa

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurennettuna...

sivun alkuun

 
scratchcards
Nettiarvat | Nettiarpa Sivustot | Pikavoittopelit |Ilmaista Rahaa & Bonukset | Mahtavat Palkinnot | Peliesittelyt | Miksi Pelata Netissä
Viimeisimmät Voittajat | Reilupeli & Turvallisuus | Onnen Pelit | Strategiat & Vinkit | Ilmaiset Raaputusarvat
Scratch Cards | Nettiarvat | ξυστά λαχεία | Gratta e Vinci | Krasloten | Skrapelodd

Copyright © esseet.net All Rights Reserved