English | Suomi | Ελληνικά | Nederlands | Norsk | Italiano
Parhaat Raaputusarpa- ja Nettiarpa sivustot
Nettiarvat ja arpapelit
Nettiarvat ja pelit Arpa sivustot Ilmaista pelirahaa Nettiarpa esittelyt

Muut Nettiarvat

 
Esittely "perinteisistä" raaputusarvoista eri tarjoajalta...

Nettiarvat ovat uusi "juttu", joten pikkuhiljaa kaikki ovat hankkimassa yhden tai muutaman raaputusarvan kasinoihinsa sekä nettibingohalleihinsa. Tässä on muutama nettiarpa esittelyineen. Käy katsomassa Viimeisimmät Voittajat sivumme nähdäksesi ketkä ovat voittaneet viimeksi!

Betsson | Spin Palace | 888ladies


Betsson

Trio - scratchcard

Betssonin Trio-arpa on todella perinteinen "raaputa kolme samaa summaa" periaattella toimiva arpapeli. Pääpalkinto on huimat 100 000€ ja voittosuhde on todella hyvä, sillä yli joka kolmas arpa voittaa! Arvan hinta on 2€.

Kivana lisäyksenä Betsson antaa raaputtajan valita "työkalun" millä raaputtaa arpa, vaihtoehtoina ovat ne kaikille tutut "työvälineet" kuten: pelimerkki, kolikko, kynä, korkki, avain sekä plektra. Voit myös valita arpasi itse, koska sivun vasemmassa reunassa näet 10 arpaa, joista voit valita haluamasi nettiarvan.

Voittokerroin arvan oikeassa alareunassa kertoo kuinka moninkertaisena saat voittosi!
Pelin valikossa olevasta voittotaulukosta selviää kuinka monta arpaa on "painettu" milläkin voittosummalla ja kuinka monta arpaa on painettu yhteensä.

Voittosuhde on erinomainen, koska voittavia arpoja on yli 800 000 ja arpoja yhteensä vain
2 000 000. Todenmukaisempaa olisi siis todeta, että lähes joka toinen arpa on voittaa!

Trio-nettiarpaa voi pelata myös ns. Demo-tilassa, jolloin et luonnollisesti voita mitään, etkä tietenkään häviä mitään. Oikealla rahalla pelaaminen onnistuu vaivattomasti kirjautumalla Betssonin sivustolle sivun oikeasta yläreunasta.

Tämä mahtavalla voittoprosentilla varustettu netti arpa on erinomainen esimerkki siitä, kuinka yksinkertainen ja perinteinen voi olla silti uutta ja jännittävää! Betssonin flashillä toimiva TRIO-raaputusarpa on erittäin hyvin toteutettu ja siitä voi ihan oikeasti voittaa!

Betsson Trio - Valitse Arpasi Betsson Trio Nettiarpa - Melkein voitto! Betsson Trio - Voittotaulukko
Betsson Trio - Nettiarpa

Klikkaa kuvaa nähdääksesi sen suurempana...

Betssonin Trio nettiraaputusarpaa pääset kokeilemaan tästä

sivun alkuun


Spin Palace

Scratch card

Tämän rauhallisen ja visuaalisesti näyttävän nettiarvan ääressä on helppoa rentoutua raskaan työpäivän jälkeen. Sinun ei edes tarvitse raaputtaa arvan kenttiä, vaan "show card" napilla saat kaikki ruudut välittömästi paljastamaan allensa piilottamat kertoimet. Pelin ideana on raaputtaa esiin kolme samanlaista kerrointa, voittosummasi perustuu kertoimen ja asettamasi panoksen tuloon.

Tämä raaputusarpa vaatii erillisen lataamisen, sekä asennuksen. Kuitenkin asennettuasi
Spin Palacen ohjelmiston pääsee kokeilemaan yli 100:aa muuta laadukasta peliä!

Spin Palace - Raaputusarpa Spin Palace - Ei Voittava Arpa Spin Palace - Voittava Nettiarpa

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurennettuna...

Spin Palacen nettiarpaa pääset pelamaan klikkaamalla tästä

sivun alkuun


888ladies

Scratchcard

888 Ladiesin Scratchcard on perinteistä raaputusarpa muottia käyttäen tehty arpapeli, jossa pääideana on raaputtaa esiin kolme samansuuruista summaa. Arpoja voi ostaa 20:stä sentistä 20:n euroon asti. Pääpalkintona on mahtava 20 000€.

Peliä on yksinkertaista pelata: voit joka klikata jokaista ruutua erikseen raaputaksesi arvan yksi kenttä kerrallaan tai käyttäen "scratch all" painiketta jolloin arpa raaputetaan puolestasi.

888 Ladies Nettiarpa 888 Ladies Ei - Voittava Arpa 888 Ladies - Voittava Arpa

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurennettuna...

888 Ladiesin perusraaputusarpaa pääset pelamaan tämän linkin kautta

sivun alkuun


Hollywood stars

Toinen 888 ladiesin nettiarpa on Holywood teemainen. Itse peli ei ole varsinainen raaputusarpa, koska ruutuja ei raaputeta vaan niitä klikataan, jolloin animaatio paljastaa mitä kukin ruutu sisältää. Tavoitteenasi on raaputtaa esiin "lucky symbol"(onnen tunnus)merkin alla piilevää kuviota vastaava tunnus.

Voit määrittää jokaisen arvan hinnan itse aina 0.1€:sta 10€ asti. Pelin päävoittona on 10 000€. Päävoiton saamiseksi sinun tulee klikata esiin Oscar-gaalassa jaettava pokaali, sen on luonnollisesti oltava myös "lucky symbol" kohdassa.

888 Ladies Scratch Card 888 Ladies Scratch Card

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurennettuna...

Hollywood Stars raaputusarpaa pääset pelamaan tämän linkin kautta

sivun alkuun


Love Lines

Love lines arpapelissä voit määrittää jokaisen ostamasi arvan hinnan. Arpojen hinta vaihtelee 0.1€ - 10€ väliltä, joten siitä on iloa niin pienten panosten pelaajille kuin myös suurten. Päävoitto tässä rakkautta täynnä olevassa nettiarvassa on 10 000€

Tämä raaputusarpa on perinteinen siinä mielessä, että pelaajan tulee raaputtaa esiin kolme samaa kuviota ja voittosumma määräytyy sen mukaan mikä summa raaputetaan esiin "prize" tekstillä varustetun sydämen alta. Voittaaksesi sinun täytyy raaputtaa esiin kolme samaa kuviota siten, että ne ovat joko; samalla rivillä, samassa sarakkeessa tai viistosti.

888 Ladies - Love Lines Voitto 888 Ladies Love Line Vaakarivivoitto 888 Ladies Love Lines Ei Voittoa
888 Ladies Love Lines Pystysuora voitto

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurennettuna...

Love Line Raaputusarpaa pääset pelamaan tämän linkin kautta

sivun alkuun

 
scratchcards
Nettiarvat | Nettiarpa Sivustot | Pikavoittopelit |Ilmaista Rahaa & Bonukset | Mahtavat Palkinnot | Peliesittelyt | Miksi Pelata Netissä
Viimeisimmät Voittajat | Reilupeli & Turvallisuus | Onnen Pelit | Strategiat & Vinkit | Ilmaiset Raaputusarvat
Scratch Cards | ξυστά λαχεία | Gratta e Vinci | Krasloten | Skrapelodd

Copyright © esseet.net All Rights Reserved