English | Suomi | Norsk
Parhaat Raaputusarpa- ja Nettiarpa sivustot
Nettiarvat ja arpapelit
Nettiarvat ja pelit Arpa sivustot Ilmaista pelirahaa Nettiarpa esittelyt

Urheiluaiheiset nettiraaputusarvat

 
Pikaesittelyt ja kuvat urheilu-teemaisista nettiarvoista...

Urheilu ja arpapelit ovat aina liikkuneet yhdessä. Nykyään urheilu-aiheisia arpoja voi pelata myös netissä. Olemme koonneet esittelyt Nettiarpa sivuston kaikista urheiluaiheisista raaputusarvoista.

Urheilu teemaan kuuluvat: 100m Champion(100 metrin mestari), Bowling(keilailu), Darts(Darts-tikanheitto), Gone Fishing(kalassa), Hippodrome(Laukkarata), Splash Cash( Raha molskahdus) ja World Cup(maailmancup).

Hippordrome | Splash Cash | World Cup | 100m Champion | Bowling | Darts | Gone Fishing


Hippordrome

Oletko eläinrakas? Pidätkö hevosista? Jos vastasit kyllä jompaan kumpaan kysymykseeni, niin ehkäpä tämä on juuri se mitä olet etsinyt. Toki tämä uudentyylinen virtuaalinen hevosarpa peli, on varmasti jotain sellaista mikä miellyttää ketä tahansa peluria.

Päästäksesi todella hevoskilpailu tunnelmaan, määritä ensin: arpakorttien hinta kohdasta "card Prize" 0,5€ - 10€ väliltä ja kuinka monella arpakortilla haluat pelata yhtäaikaisesti "number of cards" valikosta.
Kun olet saanut tarpeelliset valinnat tehtyä, niin paina "play" nappia ja katsele kuinka hevoset ravaavat kohti maalilinjaa. Voit toki käyttää myös "Max Cards" toimintoa, jolla valitset pelattavaksessi kaikki 8 arpaa ja tietokone raaputtaa ne puolestasi.
Autoplay helpottaa sinun elämääsi vielä entisestäänkin, suomalla käyttöösi työkalut, joilla voit keskittyä katselemaan laukkakilpailuja täysin siemauksin.

Tule mukaan laukkakilpailujen jännitävään maailmaan ja katso kuinka jockeysi menestyy tuoden sinulle mainetta ja kunniaa.

Hippodrome Tulokset - Ei voittoa Hippodrome Kisa Käynnissä Hippodrome Voitto!

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurennettuna...

sivun alkuun


Splash Cash

Oletko sinä pelaaja, jolla on reaktiot kunnossa ja pystyt menemään vaikka läpi harmaan seinän tarvittaessa? Tässä on sinulle peli, jossa todellakin tarkoituksena on mennä läpi seinän ja jos vastasit kyllä edellisiin kysymyksiin, niin luultavasti olet synnynnäinen voittaja.

Ennenkuin aloitat seinien läpi juoksemisen, niin määritä panoksesi suuruus 0.5 - 10 € väliltä ja paina sitten play nappia.
Edessäsi on kolme kilpailijaa, joista sinun tulee valita juuri se, jonka sinä uskot pystyvän menemään läpi nopealla vaudilla lähestyvän seinän. Tehtyäsi valinnan klikkaa pelaajaa hiirellä ja katso kuinka suosikkisi pärjää. Jos selvisit ilman kastumista olet oikeutettu voittoon, joka paljastuu "prize" raaputustekstin alta.
Voit taas vaihtoehtoisesti käyttää "scratch all" toimintoa, joka valitsee pelaajan puolestasi ja raaputtaa voittosumman näkyviin.
Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös "autoplay" ominaisuutta ostaaksesi arpoja tietyn määrän valmiiksi ja nauttia tämän jälkeen pelaajien edesottamuksista kerta toisensa jälkeen.

Kun muut kastuvat takana olevassa altaassa, niin tee sinä oikea raha molskahdus ja poistu vaatteet kuivana voittajien pukukoppiin.

Splash Cash Ei Voittoa Splash Cash Epäonnistuminen Splash Cash Onnistuminen
Splash Cash Voitto!

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurennettuna...

sivun alkuun


World Cup

Oletko sitä mieltä, että jonain kauniina päivänä suomi voisi voittaa vaikka Brasilian? Jos olet ja olet omalta osaltasi valmis auttamaan tässä tehtävässä, niin pesti on sinun.

Ennenkuin voit laittaa nappulakenkäsi todelliseen testiin, sinun tulee valita arvan hinta 0,5€(päävoittona 5 000 euroa) - 10€(päävoitto huikeat 100 000 euroa) väliltä ja painaa play näppäintä(vaihtoehtoisesti voit käyttää myös välilyöntiä).
Nyt on aika tarkistaa, että kengän nauhat ovat tarpeeksi kireällä ja sotasuunnitelma rankkarien ampumiseen on laadittu. Voit potkaista pallot haluamaasi suuntaan valitsemalla hiirellä oikean kohdan ja klikkaamalla sen vasenta näppäintä.
Toisaalta voit myös käyttää "Scratch all" toimintoa, joka laukoo pallot verkon perukoille sinun puolestasi, raaputtaen myös palkintosumman "prize" tekstin alta näkyviin.
Toki käyttöösi annetaan erinomainen apuväline pelaamista varten, eli autoplay ominaisuus, jolla voit määrittää tarkasti pelaamisesi rajat ylä- ja alasuuntiin.

Nyt ei muuta kuin suomiverkkarit jalkaan ja pistämään vedonlyöntikertoimet uusiksi tämän äärimmäisen viihdyttävän arpapelin muodossa.

World Cup Maali! World Cup Ohi World Cup Voitto!

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurennettuna...

sivun alkuun


100m Champion

Astu mondo pinnoitteiselle juoksualustalle ja kiristä piikkariesi nauhat. Sinua odottaa hikinen 100 metrin juoksumatka, joten valitse ratasi huolella, sillä sinä voit hyvinkin olla se suurin voittaja.

Aloittaaksesi tämän urheiluteemaisen arvan pelaamisen, sinun tulee ensin määrittää panos 0,5 - 10 euron väliltä "card prize" kohdasta ja tämän jälkeen valita pelattavien arpojen määrä 1-8 kappaleen väliltä("number of cards").
Tehtyäsi nämä tarvittavat valmistelut paina "play" nappia ja katso kuinka valtsemasi juoksijat pärjäävät kilpailussa. Tähän arpaan sinulle on laitettu pelaamista helpottamaan toiminnot: "max cards"(jota painammalla valitset pelattavaksesi maksimi arpamäärän, joka on 8 kpl) ja "autoplay"(antaa sinun määrittää pelaamisesi rajat).

Suuntaa katseesi kohti palkintopallia ja kahmi mukaasi kultamitalin sijasta kahmalo kaupalla kahisevaa.

100m Champion Tulokset 100m Champion Ei Voittoa 100m Champion Kisa Käynnissä
100m Champion Voitto!

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurennettuna...

sivun alkuun


Bowling

Ota suunta kohti upouutta virtuaalista keilahallia, laita keilauskengät jalkaasi ja heitä sarja joka voi muuttaa kertaheitolla elämäsi.

Päästäksesi alkuun pelaamisessa, valitse taas totuttuun tapaan panos 0,5 - 10 euron väliltä ja voit voittaa pääpalkinnon joka on suuruudeltaan jopa 100 000 euroa.
Tämän jälkeen paina "play" nappia ja valitse heitettävät radat klikkaamalla haluamiasi keilapalloja hiiren vasemmalla napilla. Tehtävänäsi on voittaa tämän pelin mestari ja hänen arpakohtaiset pisteet saat näkyviin raaputtamalla "Champion's score" kohdan.
Käytössäsi on kaksi elämääsi helpottavaa toimintoa, eli: "Scratch all"(joka raaputtaa kaikki radat puolestasi) ja "autoplay"(mikä puolestaan antaa sinun määritellä pelaamisesi rajat hyvinkin tarkasti).

Tule mukaan kaatamaan virtuaalikeilamestari ja tee samalla elämäsi kaato, joka voi hyvinkin auttaa sinua eteenpäin muillakin alueilla kuin keilaus harrastuksesi parissa.

Bowling Voitto! Bowling Ei Voittoa

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurennettuna...

sivun alkuun


Darts

Tule pois sieltä hämyisestä pubiympäristöstä ja astu valoiseen pelitilaan heittääksesi itsesi darts-tyylillä rikkaiden aateliaan.

Päästäksesi alkuun tikanheitossa valitse ensin haluamasi arvan hinta 0,5 - 10 euron väliltä
(0,5:n euron arvassa päävoitto on 5 000 euroa, kun se taas vastaavasti 10 euron arvassa on 100 000 euroa) ja paina sitten "play"näppäintä.
Tämän jälkeen tehtäväsi on yrittää saada mahdollisimman hyvä tulos käytössäsi olevilla kolmella tikalla. Yritä tähdätä tikat triploihin(toiseksi uloimmainen rinki, joka tuo sinulle kolmikertaiset pisteet kyseisestä numerosta) tai tupliin(uloin rinki, joka antaa sinulla kaksinkertaisena heittämäsi numeron pistemäärän) saadaksesi mahdollisimman suuren pistemäärän ja kukistaaksesi vastassasi olevan mestarin.
Voit raaputtaa palkintosumman "Champion" kohdan alupuolelta manuaalisesti käyttäen hiiren klikkausta tai sitten "scratch all" toiminnolla, joka heittää tikat puolestasi ja myöskin raaputtaa voittosumman näkyviin. Käytössäsi on myöskin erinomainen "autoplay"toiminto, joka antaa sinun määrittää pelaamisesi rajat niin kierrosten/voittojen/häviöiden suhteen.

Heitä sinäkin itsesi suoraan huipulle tässä interaktiivisessa virtuaalisessa raaputusarvassa, joka voi todellakin tuoda oikean arvon tikan heittotaidoillesi.

Darts Voitto! Darts Ei Voittoa

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurennettuna...

sivun alkuun


Gone Fishing

Pidätkö kalastuksesta? Tässä sinulle uusi peli, jossa viettää aikaa rakkaan harrastuksesi parissa.

Sinulle aukeaa aivan uudenlainen arpapeli eteesi ja voitkin nauttia kalastuksen tuomasta riemusta aivan uudessa merkityksessä.
Aloittaaksesi pelaamisen määritä arpakortin hinta 0,5€(päävoitto 5 000€) - 10€(päävoitto 100 000€) väliltä ja paina "play" nappia(tai vaihtoehtoisesti välilyöntiä).
Tämän jälkeen määritä suosikki kalamiehesi hiiren napin klikkauksella ja toivo saavasi saaliiksesi todellinen "kultakala".
Tietenkin voit taas käyttää seuraavia toimintoja: "Scratch all" joka raaputtaa arvan puolestasi palkintosummaa myöten tai "autoplay" toimintoa, mikä antaa sinulle erillaisia vaihtoehtoja automaattisen pelaamisen määrittelemiseksi.

Kokeile oletko sinä synnynnäinen kalamies ja voita itsellesi rahat unelmien kalareissuusi tehden tällä tavoin haaveistasi totta.

Gone Fishing Voitto Gone Fishing Ei Voittoa

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurennettuna...

sivun alkuun

 
scratchcards
Nettiarvat | Nettiarpa Sivustot | Pikavoittopelit |Ilmaista Rahaa & Bonukset | Mahtavat Palkinnot | Peliesittelyt | Miksi Pelata Netissä
Viimeisimmät Voittajat | Reilupeli & Turvallisuus | Onnen Pelit | Strategiat & Vinkit | Ilmaiset Raaputusarvat
Scratch Cards | Nettiarvat | ξυστά λαχεία | Gratta e Vinci | Krasloten | Skrapelodd

Copyright © esseet.net All Rights Reserved